January 1, 2011

what is ur problem woman???

nak tau nape mia tanye soklan tu awal2 lagi..tetiba off-track jap dari craft entry..sebabnye semua kerana seorang lelaki yang name tgh hot skrg Mr Khairul Fahmi Che Mat..yess..keeper Harimau Malaya.Just tgk je lah print sreens kt bwh ni..tetibe rase geram sgt ngn si admin page ni..and mia bukan lah peminat fanatik pun ngn Khairul Fahmi ni..tp..agak2 la kan..dah terasa diri tu bagus sgt ke???


kesian cik akak kite ni kan??...


ape dengki sgt ko ni??...


ape la "minah" ni buat kt die..smpai cmni skali meluatnye..hutang ribu2 ke??


and yess..most yg 'like' page ni mmg nak hentam admin page ni...sbb kne like dlu baru leh komen kan...hahaha..pls keep ur unwiseness to urself woman..we dont even wanna know...

[UPDATE : PAGE NI DAH PUN DITUTUP JAM 7:51PM ]

3 comments:

  1. beliau mebi sakit jiwa kot :)
    kesian cinta di tolak..
    btw elia n KF sgt sweet

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...